Skupinka pro rodiče dětiček nejen s autismem: http://www.facebook.com/groups/339222672775772/

sobota 10. září 2011

Hra na kdyby

Znáte? A hrajete? Kdybych byla bývala bla bla bla.Někdy je pěkné se zasnít. Kdybychom si nepořizovali děti a makali na kariéře, měli bychom se finačně nejspíš báječně. A zbytek života bychom přemýšleli, jaké by to bylo mít děti. Ty prašule by nám to ale asi zpříjemnily.
Kdybychom si byli pořídili jen jedno dítě, já už bych pracovala a jsme zase u těch peněz a pohodlíčka. Ondra by nejspíš strávil spoustu času hučením, že chce bráchu. A já bych si pořád říkala, jaké by to bylo mít těch skřítků víc. A protože bych nezažila cajmrsk více vlastními dětmi pořádaný, měla bych to ve svých představách nejspíš pěkně zidealizované.
Problém je, že pokud si člověk něco představuje tímto stylem, obvykle si neuvědomí možné komplikace. Takže může být jako ten pán, co si vybral ze dvou možných cest domů jednu a než na místo určení došel, spadl mu na hlavu obligátní květináč, což mu způsobilo bolení hlavy. Kvůli tomu se pak proklínal za špatnou volbu. Jenže netušil, že kdyby šel cestou druhou, srazil by ho nákladní automobil. Tak až se budete nenávidět za všechna špatná rozhodnutí, vzpomeňte si na pána s květináčem na hlavě. Pomáhá to, přísahám!

2 komentáře:

  1. Známe a raději nehrajeme, kdyby chyby. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nehraju... (Nebo to mám zkusit?....Kdybych byla nebrala antiko..., radši ne.)

    OdpovědětVymazat