Skupinka pro rodiče dětiček nejen s autismem: http://www.facebook.com/groups/339222672775772/

pondělí 26. března 2012

Zmatení času

Nesnáším změnu času. To je fuk, jestli ze zimního na letní nebo opačně. Stejně nejsem schopná pochopit, k čemu je to dobré. Je to anachronické a už to nedělají ani v Rusku. To jenom u nás blbiny podobného kalibru přetrvávají.
Manžel hrozně vtipně tajně přeřídil čas na mém telefonu a na většině hodin po bytě o hodinu dopředu už v sobotu odpoledne. A tak jdu a vidím jiný čas na telefonu než na počítači a na televizi. Říkám si, to už se to přeřizovalo minulou noc? Tak asi jo, o hodinu nazpět. A přeřídím si telefon o hodinu zpátky. Děti vykoupu dřív, Štěpánek poslušně usne už v sedm. Tomu se říká síla sugesce.
Celý víkend byl divný. V sobotu se pode mnou rozpadla židle. V neděli si manžel osolil čaj a mně vypadl z ruky kilový jogurt. Dle mého názoru je změna času proti přírodě. Jasně si vzpomínám, jak to vždycky mátlo mámina psa. Seděl v předsíni a divil se, proč se ještě nejde ven, kdy už je dávno správná doba. Dětem, zvířatům a nám citlivějším jedincům posunování času zkrátka nedělá dobře.

Žádné komentáře:

Okomentovat